Pentru noi confortul, siguranta si linistea caminului dumneavoastra sunt principalele criterii pe care le urmarim , iar de-a lungul timpului am reusit sa avem astfel clienti multumiti si referinte pozitive. Afacerea noastra ofera servicii competente, asistenta eficienta oricand aveti nevoie, solutii rapide si exacte pentru imobilul dumneavoastra. Prin profesionalism si transparenta ne consolidam relatiile cu clientii nostri.

 

   Activitatea implică o serie de responsabilități pe care suntem pregătiți să ni le asumăm la blocul dumneavoastră. Astfel veți economisi timp și energie, beneficiind de un plus de confort, discreție și liniște în spațiul cu locuințe. 

 

   Contractele de administrare de imobile realizate de compania noastră sunt mereu respectate iar experiența , garantează calitatea serviciilor oferite. 

 

   Servmanagement  promoveaza un sistem de administrare modern, eficient, transparent, corect, in care promovam reponsabilitatea fata de mediu si eficienta energetica a cladirilor, cu respectarea legilor in vigoare, a proprietarilor si chiriasilor, ale caror interese le reprezinta si asigura derularea in cele mai bune conditii a contractului de administrare fata de functionalitatea si integritatea elementelor proprietatii, fata de mijloacele materiale si de utilizarea in bune conditii a acestora.