O parte a cantitatilor de ape meteorice (precipitatiilor) care cad pe proprietatea utilizatorilor sunt preluate in sistemul public de canalizare impreuna cu apele uzate menajere. Tarifarea acestui serviciu (care apare pe factura ca si “canal-meteo”) tine cont nu doar de preluarea in sistemul de canalizare ci si de faptul ca impreuna cu apele uzate trebuie epurate inainte de a fi redate mediului inconjurator.
    O mare parte din tariful serviciului de preluare/epurare ape uzate si meteorice pe care Clientii il platesc, este reprezentat tocmai de costurile necesare procesului complex de epurare a acestora.

Comitetului de Reglementare al Autorităţii Naţionale de Reglementare în Domeniul
Energiei - ANRE
 a aprobat, în şedinţa din data de 15.12.2014, Ordinul ANRE nr. 157/2014
pentru aprobarea tarifelor reglementate de energie electrică aplicate de furnizorii de ultimă
instanţă clienţilor casnici care nu şi-au exercitat dreptul de eligibilitate și Avizele pentru
tarifele CPC

Compania E.ON Energie România introduce din această lună un nou model de factură care aduce o serie de îmbunătăţiri menite să răspundă nevoilor de informare şi de plată ale clienţilor.

Noul format al facturii este mai prietenos şi permite o vizualizare mai uşoară, mai rapidă şi mai clară a informaţiilor de pe factură şi include elemente noi, de interes pentru clienţi: 

Compania E.ON Energie România încurajează clienţii să economisească energie  prin utilizarea eficientă a gazelor naturale şi a electricităţii, urmând câteva sfaturi care pot conduce nu doar la un confort termic sporit al locuinţei, ci şi la o reducere considerabilă a facturilor lunare.

Utilizarea eficientă a energiei în vederea obţinerii controlului asupra costurilor cu energia a devenit o preocupare majoră a consumatorilor nu doar cu ocazia debutului sezonului rece, ci şi în contextul liberalizării pieţei de energie, care implică şi creşterea treptată a preţurilor la gaze naturale şi electricitate în decursul următorilor ani.

26 ian. 2015
Sucursala Transilvania Nord vă pune la dispoziţie o linie telefonică dedicată exclusiv transmiterii indexului, pentru clienţii care au optat pentru modalitatea de facturare prin autocitire.
Alte informaţii le puteţi obţine apelȃnd ca şi pȃnă acum prefix judeţ +929