Cenzorat

Starea generala de dezinteres a locatarilor, lipsa de timp si de pregatire in domeniu au dus la aparitia unor situatii financiare neplacute, uneori dezastruoase in cadrul asociatiilor de proprietari.

Angajarea unui cenzor profesionist, cu o pregatire adecvata in domeniu, cenzor ce poate exercita aceasta functie fara a pune interesele proprii in fata celor ale proprietarilor pe care ii reprezinta a devenit o necesitate.

SC Servmanagement SRL vine in sprijinul asociatiilor de proprietari cu scopul de a asigura buna desfasurare si administrare a fondurilor financiare ale asociatiei (in conditiile stabilite de legea in vigoare) prin serviciul de verificare contabila.

Firma SC Servmanagement SRL, infiintata in 2003, avand ca obiect principal de activitate administrarea de imobile, ofera acest serviciu blocurilor care nu se afla in administrarea noastra.

Prin calitatea prestarilor efectuate de societatea noastra la un raport calitate/pret adecvat oferim un pachet de servicii contabile adaptate perfect nevoilor dvs.

Aveti nevoie de cenzori la
imobilul dumneavoastra?

Contacteaza-ne